Leolux

Vesta Groningen heeft een Leolux Select Store. Dit houdt in dat wij een grote Leolux collectie hebben in een prachtige ruime studio! Onze interieuradviseurs zijn echte Leolux experts die jou kunnen helpen aan jouw perfecte Leolux meubel. Doe je li...
Lees meer

Collectie Leolux meubelen

"Exclusief voor jou: een niet te missen designstuk"

Unieke Leolux wereld

Unieke Leolux wereld

De basis

Een unieke dosis creativiteit. Designers, architecten, beeldende kunstenaars, stylisten, fotografen, maar ook  studenten, journalisten of vormgevers worden betrokken bij de tot standkoming van de unieke Leolux wereld. Maar het uiteindelijke doel wordt daarbij nooit uit het oog verloren: ultiem zitcomfort bieden aan jou.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Generaties lang mee

Duurzaamheid begint met het maken van goede producten met een lange levensduur. Met aandacht ontworpen en ontwikkeld, met zorg geproduceerd met hoogwaardige materialen. Zo kunnen onze meubelen het interieur heel lang, soms decennialang, verfraaien.

Interieuradvies

Interieuradvies

Heb je een vraag?

Heb je hulp nodig bij het creëren en samenstellen van je nieuwe Leolux meubel? Of heb je een vraag over een product. Laat je adviseren door onze interieuradviseurs. Zij gaan graag met je aan de slag om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Leolux product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)