Kastadvies bij Vesta

Wij hebben altijd de perfecte kast voor jou

Heb je al een merk in gedachten of een specifiek kastmodel op het oog? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zowel esthetisch als praktisch. Ruim 60% van alle kasten uit ons productportfolio zijn geheel naar smaak in te richten. Van spannende materi...
Lees meer
Modulaire Kasten
Modulaire Kasten

Heb je al een merk in gedachten of een specifiek kastmodel op het oog? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zowel esthetisch als praktisch. Ruim 60% van alle kasten uit ons productportfolio zijn geheel naar smaak in te richten. Van spannende materiaal- en kleurencombinaties tot verrassende indelingen. Dressoir, wandkast, roomdivider of boekenkast? Jij hebt de volledige regie.

Laat je creativiteit spreken met merken als Pastoe, Movani, Hülsta, Movani, Less Is More, Tenzo en HAY. Jij bepaalt zelf de compositie, materialen, kleuren en accessoires die je wilt toevoegen.  Greeploze kastdeuren en lades, extra opbergvakken, schuif- en roldeuren, een flessenhouder of elektrische sfeerhaard. Waarom niet allemaal?

What you see is not always what you get.

Audio / Video TV-Meubelen
Audio / Video TV-Meubelen

Zit jij het liefst eerste rang bij een concert, theatervoorstelling of in de bioscoop? Dat kan! Creëer de ultieme home entertainment hub in combinatie met modulaire audio/video en TV-meubelen. Designmerken Interstar en Spectral zijn voorlopers op het gebied van innovatieve oplossingen voor al jouw elektronica. Laat je verrassen door uiterst strakke en stijlvolle (wand)kasten, lowboards en maatwerk audio/televisie meubels.

Ontdek futuristische features zoals optimaal kabelmanagement, hydraulische deuren en lades, TV-lift of een elektrisch verstelbare wandbeugel maken onze TV-meubelen uniek. Dit is maatwerk op z’n best!

Technologische ontwikkelingen laten informatie, entertainment en communicatie samensmelten. We streamen films, series en muziek of spelen ultra-realistische videogames. We willen luisteren naar multiroom audio in elke ruimte en praten tegen slimme speakers om onze spraak gestuurde smart home apparaten te activeren.

The future is now!

Garderobekasten
Garderobekasten

Kleed jij graag volgens de nieuwste modetrends? Bezit je meer dan twintig paar schoenen? Of wordt je spontaan gelukkig van strak gevouwen en fris gewassen kleding in de kast? In onze showroom op de 2e etage staan uiteenlopende maatwerkkasten van topmerken als Hülsta, Noteborn en Nolte Möbel. Creëer de ultieme garderobekast voor je mooiste outfits!

Naast onze standaard kastprogramma’s wint maatwerk aan populariteit. Dit is een combinatie van vaste basiselementen, standaardproducten en vormen met gepersonaliseerde toevoegingen. Schuifdeuren, spiegels, lades, hangers en uiteenlopende afwerkingen maken elke kast tot een uniek product. Handig voor (compacte) ruimtes met een schuin dak of een verspringing in de wand.

Meer weten over de mogelijkheden? Maak direct een adviesafspraak.

Kastadvies aanvragen

Other details
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief