Fatboy Rondeju Cameo

De Fatboy Rondeju is een stijlvolle, ronde poef. Dankzij de trendy Jacquard geweven patronen fleuren deze comfortabele, stevige poefs iedere ruimte op en zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het Sunbrella Acrylic materiaal van de Rondeju is namelijk waterafstotend.voor andere kleuren kun je contact met ons opnemen.Een andere kleur? In de winkel bestellen we de kleur van jouw voorkeur direct en wordt hij binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd. Je kunt ook telefonisch of per mail je bestelling doorgeven.mail: internet@vesta.nl tel: 0505204280

Op voorraad

SKU 8719773000897
Informatie opvragen

Omschrijving / Fatboy Rondeju Cameo

De Fatboy Rondeju is een stijlvolle, ronde poef. Dankzij de trendy Jacquard geweven patronen fleuren deze comfortabele, stevige poefs iedere ruimte op en zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het Sunbrella Acrylic materiaal van de Rondeju is namelijk waterafstotend.
voor andere kleuren kun je contact met ons opnemen.

Een andere kleur?
In de winkel bestellen we de kleur van jouw voorkeur direct en wordt hij binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd. Je kunt ook telefonisch of per mail je bestelling doorgeven.
mail: internet@vesta.nl
tel: 0505204280

Meer informatie

kleur Roze
woonstijl Modern & Design
materiaal Overig
verzendkosten Standaard (5,85)
levertijd enkele werkdagen
merknaam Fatboy
Lengte 200
breedte 90
hoogte 50