Kartell Kabuki vloerlamp crystal

Laat je betoveren door de kunststof creaties van Kartell. In ons assortiment vind je indrukwekkende stoelen, tafels, woonaccessoires en verlichting. Zo ook de Kartell Kabuki lamp. Iconische en tijdloze ontwerpen die neigen naast kunstobjecten. Kartell heeft een overduidelijke obsessie voor kunststof, al haalde ontwerper Ferruccio Laviani ook veel inspiratie uit de structuur van kant stoffen. Verleidelijk, elegant en bijzonder sierlijk. De Kartell Kabuki is verkrijgbaar als vloerstaande lamp of hanglamp. Het Italiaanse merk bewijst wederom zijn waarde met dit unieke design. Het productieproces van de Kabuki lamp behoort tot de moderne ambacht. Men verhit het kunststof totdat het een vloeibaar thermoplast is. Deze substantie wordt met een geavanceerde spuittechnologie in speciale mallen gespoten. Hierdoor is het mogelijk om de geweven structuur van kant na te bootsen. Elk onderdeel wordt zorgvuldig met elkaar verbonden tot een naadloos eindproduct met een geperforeerd oppervlak. Het eindresultaat is pure magie. Een waar schaduwspel dat danst op het plafond en de muren. Laat je verleiden door de oogstrelende lichtreflectie van Kartell’s Kabuki lampen.

Op voorraad

SKU 61409181
Informatie opvragen

Omschrijving / Kartell Kabuki vloerlamp crystal

Laat je betoveren door de kunststof creaties van Kartell. In ons assortiment vind je indrukwekkende stoelen, tafels, woonaccessoires en verlichting. Zo ook de Kartell Kabuki lamp. Iconische en tijdloze ontwerpen die neigen naast kunstobjecten. Kartell heeft een overduidelijke obsessie voor kunststof, al haalde ontwerper Ferruccio Laviani ook veel inspiratie uit de structuur van kant stoffen. Verleidelijk, elegant en bijzonder sierlijk.

De Kartell Kabuki is verkrijgbaar als vloerstaande lamp of hanglamp. Het Italiaanse merk bewijst wederom zijn waarde met dit unieke design. Het productieproces van de Kabuki lamp behoort tot de moderne ambacht. Men verhit het kunststof totdat het een vloeibaar thermoplast is. Deze substantie wordt met een geavanceerde spuittechnologie in speciale mallen gespoten. Hierdoor is het mogelijk om de geweven structuur van kant na te bootsen.

Elk onderdeel wordt zorgvuldig met elkaar verbonden tot een naadloos eindproduct met een geperforeerd oppervlak. Het eindresultaat is pure magie. Een waar schaduwspel dat danst op het plafond en de muren. Laat je verleiden door de oogstrelende lichtreflectie van Kartell’s Kabuki lampen.

Meer informatie

woonstijl Modern & Design
kleur Divers
diameter 50
merknaam Kartell
hoogte 165