Kartell Kabuki hanglamp lichtblauw

Een kunstwerk van kunststof. Zo kunnen we de Kabuki hanglamp gerust noemen, want Kartell bewijst wederom waarom zij tot de absolute top behoren. Het productieproces van de Kabuki lamp is minstens zo mooi als de lamp zelf. Het kunststof wordt eerst verhit tot een vloeibare thermoplast en vervolgens in een mal gegoten. Kartell gebruikt een geavanceerde spuittechnologie die het mogelijk maakt om een geweven structuur te creëren. Voor het design van de Kabuki haalde ontwerper Ferruccio Laviani veel inspiratie uit de structuur en veelzijdigheid van kant stoffen. Elegant, sierlijk en verleidelijk. Het geperforeerde oppervlak van de Karbuki lampen zorgt voor een spectaculaire en droomachtige verspreiding van het licht. Pure magie. De Kartell Kabuki hanglamp is een absolute eyecatcher die elke woonruimte naar een hoger niveau tilt. Laat je verleiden door de oogstrelende schaduwen en reflectie van licht.

Op voorraad

SKU 61409175
Informatie opvragen

Omschrijving / Kartell Kabuki hanglamp lichtblauw

Een kunstwerk van kunststof. Zo kunnen we de Kabuki hanglamp gerust noemen, want Kartell bewijst wederom waarom zij tot de absolute top behoren. Het productieproces van de Kabuki lamp is minstens zo mooi als de lamp zelf. Het kunststof wordt eerst verhit tot een vloeibare thermoplast en vervolgens in een mal gegoten. Kartell gebruikt een geavanceerde spuittechnologie die het mogelijk maakt om een geweven structuur te creëren.

Voor het design van de Kabuki haalde ontwerper Ferruccio Laviani veel inspiratie uit de structuur en veelzijdigheid van kant stoffen. Elegant, sierlijk en verleidelijk. Het geperforeerde oppervlak van de Karbuki lampen zorgt voor een spectaculaire en droomachtige verspreiding van het licht. Pure magie. De Kartell Kabuki hanglamp is een absolute eyecatcher die elke woonruimte naar een hoger niveau tilt. Laat je verleiden door de oogstrelende schaduwen en reflectie van licht.

Meer informatie

woonstijl Modern & Design
kleur Divers
merknaam Kartell
hoogte 40