Navigation

No products in the cart.

Silvana Hoofdkussen Support Fluorine

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Ontdek de voordelen van het Fluorine kussen uit de Silvana Support collectie. De Fluorine is geschikt voor een gemiddeld tot groot postuur in combinatie met een normaal matras. Een beetje stevig, maar ook zeker niet te zacht. Alle kussens uit de Silvana Support series zijn uitgerust met een speciale neksteun van Vita Talalay latex®. Dit hoogwaardige materiaal voelt soepeler en comfortabeler aan dan normale latex.

Boven de nekstrook zijn drie vakken gevuld met een mix van Comforel & Nature Bamboo®. Deze synthetische vezelbolletjes voelen bijzonder zacht aan en beschikken over ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. De vulling kan naar eigen wens gedoseerd worden voor optimaal comfort. Verder beschikt het Fluorine kussen over een nekinkeping voor een uitstekende ondersteuning van het hoofd. Ook de schouders sluiten goed aan op het kussen, waardoor de nekwervel volledig kan ontspannen.

De buitenkant van het Silvana Support Fluorine kussen bestaat uit 100% katoen. Om bacteriën, huisstofmijt en schimmels tegen te gaan is het katoen afgewerkt met de speciale Aegis® behandeling. Voor extra hygiëne kan je de Fluorine wassen op 60 graden Celsius.
Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer
Dit item is uit voorraad leverbaar! Vraag voor meer informatie advies bij onze slaapadviseurs!

More Info

Extra informatie

Levertijd

2 – 3 werkdagen

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Hoofdkussen Support Fluorine”

Back to top