Navigation

No products in the cart.

Silvana Hoofdkussen Support Saphir

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Hou jij van een lekker zacht kussen of ben je juist op zoek naar een zachtere variant? Heb je een klein tot gemiddeld postuur? Dan is het Silvana Emerald kussen de juiste keuze. Ga liggen en leg je hoofd op het comfortabele Saphir kussen uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en is zeer geschikt in combinatie met een zacht matras. Dit is het op één na zachtste kussen uit de hoogwaardige Silvana Support series.

Alle kussens uit de Support collectie zijn voorzien van een speciale neksteun. Het zachte Vita Talalay® latex materiaal voelt soepel aan en heeft een uitstekende ventilatie. Boven de neksteun zijn een drietal vakken gevuld met een mix van Comforel Fresh & Tencel®. Het eerstgenoemde materiaal bestaat uit zachte synthetische vezelbolletjes. Door toevoeging van het in eigen huis gefabriceerde Tencel® materiaal heeft de Saphir een optimale regulering van vocht en temperatuur.

De buitenkan van het Silvana Saphir kussen bestaat uit 100% katoen dat is afgewerkt met de Aegis® behandeling. Hierdoor is het kussen opgewassen tegen bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Voor extra hygiëne is het mogelijk om de Silvana Support Saphir te wassen op 60 graden Celsius. Hiervoor dient de Vita Talalay® neksteun wel verwijderd te worden.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer.
Dit item is uit voorraad leverbaar! Vraag voor meer informatie advies bij onze slaapadviseurs!

More Info

Extra informatie

Levertijd

2 – 3 werkdagen

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Hoofdkussen Support Saphir”

Back to top