Navigation

No products in the cart.

Silvana Hoofdkussen Support Grenat

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Dit is het zachtste kussen uit de hoogwaardige Silvana Support collectie. Hou jij van een extreem zacht en dun kussen? Heb je een uiterst zacht matras of een waterbed? En heb je een klein tot gemiddeld postuur? Dan is dit het ideale Silvana kussen voor jou. Ook wanneer je graag op je buik slaapt is dit ver uit de beste optie. Overigens raden onze specialisten deze slaaphouding niet aan omdat je nekwervels dan een constante spanning ervaren.

Ondanks de extreme zachtheid biedt het Grenat kussen een uitstekende ondersteuning dankzij de Vita Talalay® neksteun. Dit materiaal is een innovatieve variant op de standaard latex dat veel soepeler aanvoelt. In het ontwerp is een duidelijke schoudercontour meegenomen om je schouders te laten aansluiten op het kussen. Hierdoor worden je rug- en nekwervels optimaal ontlast en kan je heerlijk ontspannen.

De bovenvakken van het Silvana Support Grenat kussen zijn gevuld met Comforel® Soft. Deze hoogwaardige synthetische vezelbolletjes zijn extreem zacht en gemakkelijk op te schudden. Wil je toch wat meer volume in je kussen dan is het mogelijk om extra vulling toe te voegen via de ritssluiting. De Grenat is aan de buitenkant voorzien van Aegis® behandeld katoen om huisstofmijt, schimmels en bacteriën tegen te gaan. Voor extra hygiëne raden onze specialisten aan om het Grenat kussen regelmatig te luchten of wassen op 60 graden Celsius. Hiervoor dien je de latex neksteun eerst te verwijderen.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer
Dit item is uit voorraad leverbaar! Vraag voor meer informatie advies bij onze slaapadviseurs!

More Info

Extra informatie

Levertijd

2 – 3 werkdagen

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Hoofdkussen Support Grenat”

Back to top