Navigation

No products in the cart.

Silvana Hoofdkussen Support Emerald

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Gemiddelde zachtheid voor een gemiddeld postuur. Dit is het Emerald kussen uit de Silvana Support collectie, die wereldwijd wordt geroemd door de speciale neksteun. Het Emerald kussen is ideaal om te gebruiken in combinatie met een normaal matras. Niet te zacht, niet te stevig en met voldoende ondersteuning van het lichaam. De Vita Talalay® latex neksteun biedt een uitstekende ondersteuning van je nekwervels. In tegenstelling tot normaal latex voelt Vita Talalay® soepeler aan en beschikt het materiaal over verbeterde ventilatie.

Alle zes kussens uit de Silvana Support series verschillen qua vullingmateriaal. De bovenvakken van het Emerald kussen zijn gevuld met Comforel Supreme®. Dit hoogwaardige materiaal bestaat uit zachte synthetische vezelbolletjes die zich gemakkelijk laten opschudden. Bovendien kan je de vulling naar wens bijvullen voor optimaal comfort. Elk kussen uit de Support collectie is rondom voorzien van een 100% katoenen hoes.

Daarnaast is het Silvana kussen afgewerkt met de speciale Aegis® behandeling om het kussen vrij van schimmels, bacteriën en huisstofmijt te houden. Voor extra hygiëne en reiniging kan je de Silvana Support Emerald wassen op 60 graden Celsius. Verwijder de Vita Talalay® latex neksteun voordat je gaat wassen.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer
Dit item is uit voorraad leverbaar! Vraag voor meer informatie advies bij onze slaapadviseurs!

More Info

Extra informatie

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Hoofdkussen Support Emerald”

Back to top