Navigation

No products in the cart.

Silvana Hoofdkussen Support Cristal

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Ontdek het stevige en veerkrachtige kussen uit de Silvana Support series. Wanneer we kijken naar stevigheid is dit de op één na stevigste variant. Net als de Silvana Larimar is dit kussen zeer geschikt voor personen met een gemiddeld tot groot postuur. Ook dit kussen is voorzien van Vita Talalay® latex stroken voor een optimale nekondersteuning. Het verschil zit hem in de toevoeging van het synthetische materiaal Comforel®. Deze combinatie van hoogwaardige materialen maakt het hoofdkussen veerkrachtig en opmerkelijk zacht. Bovendien kan je de vulling op eigen gevoel doseren via de ritssluiting.

De Vita Talalay® neksteun van latex voelt soepeler en comfortabeler aan als standaard latex. In het ontwerp van het Cristal hoofdkussen is een nekinkeping gemaakt voor een optimale ondersteuning. Alle innovatieve toepassingen van Silvana zijn gericht op een ontspannen lig houding waarbij je nekwervels worden ontlast. Dankzij de inkeping sluiten je schouders ook beter aan op het kussen.

Het Silvana Cristal is rondom voorzien van 100% katoen en afgewerkt met de speciale Aegis® behandeling. Dit maakt het kussen bestand tegen schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Let op: het Cristal kussen is niet wasbaar. Onze specialisten adviseren om het kussen regelmatig te luchten en de kussensloop wekelijks te wassen.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer
Dit item is uit voorraad leverbaar! Vraag voor meer informatie advies bij onze slaapadviseurs!

More Info

Extra informatie

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Hoofdkussen Support Cristal”

Back to top