Navigation

No products in the cart.

Silvana Sonora Hoofdkussen

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Silvana Sonora
Een super zacht kussen met 90% dons en CoolTouch

De Silvana Sonora is het meest luxe donzen hoofdkussen uit de Silvana collectie. Het kussen is gevuld met maar liefst 90% witte eendendons van de allerbeste kwaliteit. De buitenkant van het kussen bestaat aan één zijde uit bamboe/katoen en aan de andere zijde uit vochtregulerende Cooltouch. Hierdoor zorgt het kussen voor extra vochtregulatie en frisheid. Daarnaast is de gehele buitenkant behandeld met Aegis® waardoor het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend is. Hierdoor heb je geen last van huisstofmijt. Bovendien zorgt de nekinkeping in het kussen voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

De Silvana Sonora is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer

More Info

Extra informatie

Lengte 60 cm
Breedte 70 cm

Levertijd

1-2 werkdagen

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Kleur

Woonstijl

Materiaal

Merknaam

Silvana

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Sonora Hoofdkussen”

Back to top