Navigation

No products in the cart.

Silvana Shake up Hoofdkussen

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Silvana Shake Up
Een zeer stevig en dooradembaar kussen

De Silvana Shake Up is een stevig, dooradembaar en hypo-allergeen hoofdkussen. De buitenkant van het kussen bestaat uit 3D materiaal van 100% katoen. Dit door TÜV Rheinland® geste 3D materiaal maakt het hoofdkussen ventileerbaar en dooradembaar. Door de Aegis® behandeling is het kussen tevens schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen en heb je geen last van huisstofmijt.

De binnenkant van de Silvana Shake Up is gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardig natuur-latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. Daarnaast is de Silvana Shake up voorzien van een nekinkeping, waardoor de schouders goed aansluiten op het kussen. De Silvana Start Up is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Heeft het kussen meer dan gemiddeld transpiratievocht te voorduren, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer

More Info

Extra informatie

Lengte 60 cm
Breedte 70 cm

Materiaal

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Levertijd

1-2 werkdagen

Merknaam

Silvana

Kleur

Woonstijl

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Shake up Hoofdkussen”

Back to top