Navigation

No products in the cart.

Silvana Mancha Hoofdkussen

Return to Previous Page
Beschrijving

Beschrijving

Silvana Mancha
Een wat steviger kussen gevuld met dons en veren

De Silvana Mancha is een wat steviger, anti-allergisch kussen welke gevuld is met 20% witte eendendons en 80% eendenveertjes. Doordat dons aanzienlijker lichter is dan een veertje, levert dit een groot volumeaandeel dons op. Het Silvana Manche kussen heeft hierdoor de perfecte balans tussen de stevigheid van een veren kussen en de zachtheid van dons.

De buitenkant van de Mancha is voorzien van een 100% hoogwaardige, soepel katoen. De buitenkant is tevens extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid. De behandeling met Aegis® maakt het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend Daarnaast is de Silvana Mancha voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Dit zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Sivana Mancha is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Wilt u weten welk kussen van de Silvana Support collectie het meest geschikt is voor u? Op de merkpagina van Silvana vindt u een kussenkiezer

More Info

Extra informatie

Lengte 60 cm
Breedte 70 cm

Materiaal

Verzendkosten

Standaard (5,85)

Levertijd

1-2 werkdagen

Merknaam

Silvana

Kleur

Woonstijl

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silvana Mancha Hoofdkussen”

Back to top