Vesta heeft alle woonstijlen in één winkel! Of je nu houdt van een stoer interieur, modern en strak, stijlvol of klassiek. Je shopt elke interieurstijl bij Vesta en voor ieder budget!

Wat jouw woonwens ook is, onze interieuradviseurs geven een persoonlijk en op maat gemaakt interieuradvies. Als jij dat prettig vindt komen ze zelfs bij jouw thuis om nog persoonlijker interieuradvies te geven. Door vakkennis, creativiteit en liefde voor wonen maken onze adviseurs van ieder huis een echt thuis!

Vesta is al 85 jaar thuis in wonen. Een familiebedrijf waar de liefde voor wonen al generaties lang wordt doorgegeven. Begonnen met paard en wagen, uitgegroeid tot grote meubelboulevard, maar nog altijd met het persoonlijke karakter van de kleine onderneming.

Service staat bij Vesta hoog in het vaandel. Zowel bij onze interieuradviseurs in de winkels als bij onze mensen op kantoor, in het magazijn en de chauffeurs die jouw meubel en onze service bij je thuis in de woonkamer afleveren.

Voor jouw gemak is Vesta 7 dagen* per week open! De hele week kan je bij ons woonwinkelen, inspiratie opdoen en interieuradvies krijgen. In de weekenden organiseren we regelmatig gezellige, inspirerende, creatieve of muzikale activiteiten. Houd voor de activiteiten onze agenda in de gaten of schrijf je in op de Vesta Nieuwsbrief om niets te missen.

*in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten.

Parkeren voor de deur is gewoon gratis. Mede daarom rijden gasten uit onder meer Winschoten

StadskanaalVeendam

DrachtenHeerenveen

LeeuwardenAssen en Surhuisterveen graag naar onze woonwinkel!