Studio Henk

De nieuwste collectie meubelen van Studio Henk vind je bij Vesta

Minimalistisch, mooi en functioneel design. Geïnspireerd door dagelijkse momenten uit ieders leven. Het resultaat? Mooie meubels voor elke dag. Dit is de collectie van Studio HENK in een notendop. Dutch Design meubelen uit Amsterdam die volledig...
Lees meer

Collectie Studio Henk meubelen

"Een Nederlands designmerk dat unieke meubels maakt voor het dagelijks leven. Gemaakt in Europa, ontworpen voor de toekomst."

Filosofie

Filosofie

De gedachte achter het ontwerp

het ontwerpen van meubels draait niet alleen om het maken van een mooi meubelstuk, maar ook om het creëren van producten voor dagelijks gebruik. Daarom zijn de meubelen van Studio Henk niet alleen mooi, maar ook functioneel. De meubels zijn compleet zelf samen te stellen, zodat ze precies zijn wat je nodig hebt voor jouw dagelijks leven - zowel thuis als op kantoor.

Tijdloos

Tijdloos

For a lifetime

Om de levensduur van onze meubels te vergroten, werkt Studio Henk met materialen van de hoogste kwaliteit. De subtiele details laten het vakmanschap en de aandacht voor details zien waarmee de meubels zijn gemaakt. De gehele collectie wordt in Europa geproduceerd.

Inspiratie

Inspiratie

Laat je inspireren

De Studio Henk collectie vind je bij Stijl7 bij Vesta. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor interieuradvies!

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Studio Henk.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)