Spectral Smart Furniture

Exclusieve meubelen van Spectral bij Vesta

Technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen maken ons leven steeds makkelijker en aangenamer. Of het nu draait om een slimme thermostaat, robotstofzuiger, elektrisch verstelbare meubelen of een compleet lichtplan met kleurrijke LED verli...
Lees meer

Ontdek de Spectral collectie

Spectral Smart Furniture

"Spectral heeft als missie om deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren."

Smart furniture

Smart furniture

Spectral is voorloper in het ontwikkelen van slimme meubelen, waarbij onze digitale wereld wordt vertaald naar een stijlvolle leefomgeving. Functioneel hoogwaardig design ontmoet home entertainment. Een stijlvol interieur met ruim voldoende opbergruimte en oppervlak voor woonaccessoires in combinatie met het nieuwste home entertainment systeem.

Combineer met SONOS

Combineer met SONOS

Volledig op maat. Kies uit meer dan 2.000 unieke kleuren met een hoogglans of matte afwerking. Greeploze kasten en laden, onzichtbare integratie van randapparatuur en modulaire componenten. Vesta biedt alle mogelijkheden om je televisie of hifi apparatuur naar een volwaardig home entertainment systeem te upgraden. Bijvoorbeeld met de producten van SONOS.

design meubels

design meubels

Sinds 1994 is dit vooraanstaande meubelmerk een echte pionier en wordt het gezien als de specialist met de grootste collectie in design tv-meubels zonder zichtbare speakers en kabels. Van dressoirs, tot complete wandsystemen of een artistieke tv standaard.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Spectral Smart Furniture product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)