Montis

Exclusieve meubelen van Montis bij Vesta

Maak kennis met de superieure zitmeubelen van Montis. Ontdek een kenmerkende en innovatieve vormgeving die aansluit op het moderne leven. Een combinatie van vakkundige tradities, ergonomisch onderzoek en moderne technologieën resulteren in optim...
Lees meer

collectie Montis meubelen

Montis

"Everything starts with a dot"

Eigenzinnig en persoonlijk

Eigenzinnig en persoonlijk

Meubels creeëren waar je gelukkig van wordt

Ontwerpen die een huisgenoot zijn: niet voor even, maar voor lange tijd. Als een partner, waar je van op aan kunt. De ontwerpen van Montis variëren van comfortabele woonwensen tot kwalitatief superieure producten. Ze dragen de eigenzinnige handtekening van de ontwerpers. Tegelijkertijd zijn de ontwerpen naadloos afgestemd op de persoonlijke levensstijl. Met buitengewone precisie, toewijding en vasthoudendheid.

Montis methode

Montis methode

Geen vaste lijn

Montis ontwerpen worden niet beperkt door rechte lijnen en hoeken. De speelse vormentaal ontleent zijn flexibiliteit aan het vormschuimen. De manier van werken minimaliseert het restafval, garandeert zitcomfort, een lange levensduur en grote creatieve vrijheid.

Stippen

Stippen

De basis van een ontwerp

Het Montis logo is opgebouwd uit puntjes of stippen. De punt is hét visuele oerelement: de basis van elk ontwerp. Elke voorlopige schets begint zoekend en aarzelend. Met een punt in de ruimte. Het is de basis van elk ontwerp, ons vertrekpunt op weg naar industriële elegantie.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Montis.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)