Hülsta

Exclusieve meubelen van Hulsta bij Vesta

Gefabriceerd in Duitsland. Wereldwijd geliefd. Hülsta produceert hoogwaardige kwaliteit meubelen. Garderobekasten, tafels, stoelen, dressoirs, TV-meubelen en bedden. Hülsta meubelen dragen bij aan jouw individualiteit en geven vorm aan een ...
Lees meer

Collectie Hülsta meubelen

"Hoogwaardige designmeubels voor huis."

Duitse oorsprong

Duitse oorsprong

Gefabriceerd in Duitsland. Wereldwijd geliefd. Hülsta produceert hoogwaardige kwaliteit meubelen. Garderobekasten, tafels, stoelen, dressoirs, TV-meubelen en bedden.

Maatwerk

Maatwerk

Het assortiment is voornamelijk toegespitst op de woonkamer, slaapkamer en garderobe. Hülsta maakt werkelijk alles passend aan de hand van jouw eisen en wensen. Functioneel, flexibel, duurzaam en innovatief. Van afmeting en indeling tot materiaalkeuze, samenstelling van kleur en afwerking. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het ontwerpen van een nieuwe kast die bij jouw behoeften en levensstijl past.

Hülsta Now

Hülsta Now

Naast deze zeer complete meubelcollectie vind je bij Vesta ook Now! By Hülsta. Een collectie speciaal ontworpen voor de jonge en flexibele doelgroep. Maak kennis met de hoge kwaliteit producten van Now! En ontdek de enorme functionaliteit en uitmuntende designs.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Hülsta.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)