Hay

De nieuwste collectie meubelen van Hay vind je bij Vesta

Het Deense designmerk HAY bestaat uit een kwalitatieve collectie designmeubelen, trendy woonaccessoires en verlichting. Èn die vind je nu gewoon bij Vesta in Groningen! Het merk bestaat pas sinds 2002, maar is ondertussen uitgegroeid tot een w...
Lees meer

collectie HAY meubelen

HAY

"Alles wat wij maken is gebaseerd op drie primaire inspiratiebronnen: kunst, architectuur en mode. Door de vinger aan de pols van de hedendaagse cultuur te houden, houden wij gelijke trend met de wereld om ons heen."

Deens design

Deens design

Design merk HAY

De meubelen zijn herkenbaar aan hun Scandinavisch en minimalistisch design. De grootste inspiratiebron zijn de Deense meubels uit de jaren ´50 en ´60.

Collectie

Collectie

Een wereldwijd welbekend en populair meubelmerk.

Een kwalitatieve collectie designmeubelen, trendy woonaccessoires en verlichting. Kleur en materiaal bepaal je bij veel producten helemaal zelf zodat ze perfect in jouw interieur passen. De HAY collectie bestaat uit banken, fauteuils, tafels, kasten, stoelen en de mooiste woondecoratie.

Outdoor

Outdoor

Outdoor collectie HAY

De buitenmeubelcollectie van HAY bestaat uit moderne, kwalitatieve, comfortabele en minimalistische tuinmeubels.

De Pallisade en Balcony collectie zijn in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk en comfortabel, maar tegelijkertijd ook modern en elegant. Maak zitten extra comfortabel met de bijbehorende kussens.

De Hee collectie van HAY is ook weerbestendig. Dat betekent niet dat de Hee stoelen alleen maar in een tuin kunnen staan. Ze staan ook prachtig in een interieur!

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Hay.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)