Gelderland

Exclusieve meubelen van Gelderland bij Vesta

Sinds de oprichting in 1936 zijn hele generaties Nederlanders opgegroeid met een Gelderland bank in huis. Een rijke historie met modern vormgegeven meubelen geïnspireerd door Scandinavisch design. Toch beschouwen we Gelderland graag als Dut...
Lees meer

Een rustgevende en gezellige sfeer.

"Furniture for generations."

Rijke historie

Rijke historie

Modern vormgegeven meubelen geïnspireerd door Scandinavisch design. Toch beschouwen we Gelderland graag als Dutch Design op zijn best. Van kubistische vormen uit de jaren ’70 tot het esthetische en elegante lijnenspel uit de jaren ‘80.

Gelderland collectie

Gelderland collectie

Grootstedelijk loungen voert de boventoon samen met sober en strak vintage design. Ongeacht de stijl van het ontwerp, elk meubel van Gelderland beschikt over dezelfde kwaliteiten. Hoogwaardig zitcomfort, een stijlvolle afwerking en toepassing van duurzame materialen.

Onmiskenbare signatuur

Onmiskenbare signatuur

Ontwerpers als Jan des Bouvrie, Henk Vos, Scholten & Baijings, Lex Pott en Bart Vos bepalen in toenemende mate de aantrekkingskracht van nieuwe ontwerpen. In combinatie met stoffen en leersoorten van Kvadrat, Gabriel en De Ploeg ontstaat er een prachtig eindresultaat.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in een Gelderland product.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)