Ethnicraft

Al vijfentwintig jaar langt maakt het merk Ethnicraft tijdloze meubilair dat over de hele wereld wordt verkocht. Voor elke kamer van het huis heeft het merk een bijpassend meubelstuk dat een ruimte echt tot leven brengt. Door de tijdloze ontwerpen ku...
Lees meer

"We create the foundations of your home, to inspire the stories of your life"

Belgische oorsprong

Belgische oorsprong

Opgericht in Antwerpen

Ethnicraft werd meer dan 25 jaar geleden opgericht in Antwerpen door twee vrienden, Benoit Loos en Philippe Delaisse, en straalde al snel een duidelijke identiteit uit. Tot op heden blijven we ons creatieve palet verbreden en een collectie ontwikkelen en uitbreiden die trouw blijft aan ons karakter.

Materiaal

Materiaal

Hout als basis

Een van de redenen dat het meubilair van Ethnicraft zo lang meegaat, is het gebruik van massief hout. Het hout speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen van de designs. Massief hout is namelijk niet alleen heel sterk, maar wordt met de jaren alleen maar mooier. De designs en meubelen van Ethnicraft gaan dus generaties lang mee!

Motivatie

Motivatie

We create beautiful furniture and decorative objects that are the foundations for your home, to inspire the stories of your life

Uw huis hoort uit meer dan alleen voorwerpen te bestaan. Het moet gevuld zijn met items die een betekenis hebben, waardoor uw woning gezellig aanvoelt en helemaal van u is.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Ethnicraft
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)