Design on Stock

Exclusieve meubelen van Design on Stock bij Vesta

Design on Stock is een jong Nederlands meubelmerk en de ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels ook het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Design on Stock staat voor topdesign. Alle mod...
Lees meer

Collectie Design on Stock meubelen

Design on Stock

"Love life embrace design"

Made in Holland

Made in Holland

Design on Stock is onderdeel van de Dutch Quality Group. Wij produceren elk meubel op bestelling en houden bewust het productieproces in eigen beheer in Nederland, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleren we niet alleen de lokale economie, maar houden we ook onze voetafdruk zo klein mogelijk.

Oog voor detail

Oog voor detail

Een designmeubel is veel meer dan een ontwerp alleen. Onze ervaren vakmensen optimaliseren continu het proces van ontwerp tot meubel. We letten er bij elk detail op of het mooier, slimmer, comfortabeler of efficiënter kan. Daarbij zijn we kritisch op onszelf. Als een meubel onze standaard niet haalt, bieden we het ook niet aan.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Bij het samenstellen van een meubel heeft u veel opties. We houden onze collectie daarom bewust overzichtelijk en toegankelijk, zodat u in één oogopslag ziet wat u kunt kiezen en welke prijs daarbij hoort. Zo helpen wij u de beste keuze te maken. Mocht u toch nog informatie missen, dan helpen wij u uiteraard graag.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben geïnteresseerd in de meubelen van Design on Stock.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)