Pullman

Ontdek de collectie van Pullman bij Vesta

Met de term boxspring wordt tegenwoordig feitelijk een compleet bedsysteem bedoeld. Vesta is de Pullman boxspring bedsysteem specialist. Oorspronkelijk vormde de boxspring alleen de bedbodem van een bedsysteem. Een boxspring-combinatie is opgebouwd u...
Lees meer

Rustgevend, comfortabel en zacht.

Pullman

"Goed slapen begint bij goed advies."

Boxspring

Boxspring

Pullman boxsprings

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. Er zijn 3 boxspringcollecties: Goldline, Silverline en All Inclusive.

Matrassen

Matrassen

Pullman matrassen

Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn op het eerste gezicht de primaire vereisten voor een matras. Maar de één wil liever wegzinken in een wolk van dons terwijl de ander lekkerder ligt op een stevigere of hardere matras. De zoektocht van al die verschillende mensen naar hun optimale slaapcomfort is voor Pullman het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een grote diversiteit aan matrassen. Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van! Er zijn 2 matrassencollecties, de Goldline en de Silverline.

Comforttoppers

Comforttoppers

Pullman comforttoppers

De Comfort Topper is een extra comfortlaag die je op jouw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. De Comfort Topper geeft je bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof je matras je omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die het bed schoon en fris houdt. Verwen jezelf  en laat je omhelzen door comfort.

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

Ik wil graag advies, want ik ben op zoek naar een Pullman boxspring of matras.
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Abonneer je op onze nieuwsbrief (AVG proof)