Aalt en Agnes wonen nu 2,5 jaar in dit prachtige huis. Hun vorige woning verruilden ze voor een tijdelijk ander huis. Dat dit tijdelijk was, wisten ze toen echter nog niet, want hun huidige woning ontdekten ze pas toen ze er eens voorbij wandelden. Toen ze per toeval ontdekten dat het te koop stond, grepen ze meteen hun kans.

Kleurrijk in Marum

Meedenken

Voor die tijdelijk woning liep het stel op zondagmiddag binnen bij Vesta, waar ze in gesprek raakten met bram. Aalt: "Het was meteen raak. We hebben een half uur gepraat en een nieuwe afspraak gemaakt om er echt voor te gaan zitten. Bram had meteen heel mooie ideëen. Dit was de eerste keer dat we op deze manier met iemand ingesprek gingen bij Vesta. Het was zo fijn dat hij met ons mee wilde denken."

Anders kijken

Het nieuwe huis werd in eerste instantie met de 'oude' meubels ingericht, die het stel kocht voor hun vorige woning. Agnes: "Toen we hier een jaar woonden begon het toch weer te kriebelen en zijn we weer met Bram om tafel gegaan. Dat was die eerste keer zo goed bevallen. Hij is hier langs geweest om de indeling van het huis te bekijken en kwam weer met geweldige adviezen." Aalt: "Bram zorgt dat je op een andere manier naar je interieur gaat kijken, hoe het ook kan. Wij vertellen wat we mooi vinden en hij kijkt vervolgens wat daar het beste bij past. Hij weet dat wij enorm van kleur houden en heeft daar perfect op voortgeborduurd." Agnes: "Hij heeft al een paar keer iets voorgesteld wat wij meteen heel mooi vonden, maar waar we zelf niet aan hadden gedacht."

Pronkstuk

Er zijn meerdere items in de woning waar het stel heel blij van wordt. Agnes: "Het televisiekastje vind ik echt geweldig! En we zijn allebei heel blij met de eettafel. Doordat hij rond is, heb je meer contact als je samen aan tafel zit. De mix van verschillende stoelen is ook perfect en maakt het wat luchtiger."

Meerwaarde

Agnes: "De service van Vesta is uitstekend. Wanneer iets wordt bezorgd, doen ze dat met zoveel zorgvuldigheid. En ze zetten alles precies op de plek die jij aangeeft. Echt heel fijn! En het is ook een meerwaarde dat in het Woonforum alles onder één dak zit. Zo loop je makkelijk bij alle winkels binnen en er is onderling ook veel contact. Daardoor krijg je echt je interieur helemaal naar wens."