Lichtplan

Onlangs een nieuwbouwhuis gekocht? Plannen klaarliggen om jouw droomhuis te bouwen? In beide gevallen wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan bij de oplevering van je huis. Daarom is het belangrijk om de indeling van je (nieuwe) wonin...
Lees meer

Een lichtplan is cruciaal voor de uiteindelijke functie, sfeer en beleving in je woning. Onze interieuradviseurs denken met je mee over de routing, aansluitpunten, het type licht, overlapping van lichtcirkels en invalshoeken. Want waar pas je welke verlichting toe? Onze specialisten vertellen je alles over basisverlichting, functioneel licht, sfeerverlichting en accentlicht. Uiteraard weten ze ook alles over de nieuwste technieken op het gebied van slimme verlichting. Natuurlijk geldt dit ook als je niet tevreden bent over de verlichting in je huidige woning.

Maak een afspraak, neem de plattegrond van je woonruimte mee en vertel ons jouw aanvullende woonwensen. Denk vooraf goed na over eventuele plaatsing van extra lichtschakelaars, stopcontacten, dimmers of USB- en internetaansluitingen. Programmeerbare domotica en smarthome oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Slimme bediening van verlichting via draadloze connectie in elke ruimte. 

Vesta vergroot je woonplezier en maakt het leven aangenamer en makkelijker waar nodig is.

Lichtplan opstellen? Maak een adviesafspraak

Other details
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief